Skip to content

ons verhaal

Ons Verhaal

Missie
Het voor coeliakiepatiënten zo makkelijk mogelijk maken om glutenvrij te eten.
Dit door een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle en lekkere glutenvrije producten te ontwikkelen en steeds opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe en betere opties, tot we uiteindelijke de beste optie hebben gevonden.

Mijn Glutenvrije Bakker wil niet de grootste, maar de beste bakker zijn.

Visie
Mijn Glutenvrije Bakker experimenteert, proeft en breidt uit. Croque monsieurs, kebabbroodjes, hotdogs, sandwiches, koekjes, granola, … you name it, we bake it.

“Bruno DE ROOVER” position=”CEO & vijfde Generatie”

Het Verhaal
“Bruno De Roover is een vijfdegeneratiebakker. Zijn vader, Luc De Roover, leerde hem alles.
Niet alleen op vlak van brood en patisserie, maar ook op vlak ondernemerschap en het leven in het algemeen. Business moet je doen omdat je het graag doet.
Geld verdienen is een leuke extra, maar het moet plezant blijven. En er is voor alles een oplossing.

Dat is nu dan ook het levensmotto van Bruno.

Bruno ondervond zelf al problemen met gluten in het verleden. Na enkele onderzoeken bij de dokter, bleek hij zelf glutenintolerant te zijn. . Hoe ironisch: een vijfdegeneratiebakker die zijn eigen producten niet meer mag eten. Een bakker die zelf de winkel afschuimt op zoek naar glutenvrij brood. Ondertussen is alles terug in orde en kan hij weer gluten eten. Maar in dat zoekproces kwam hij tot de vaststelling dat er amper producten zijn die even lekker en kwalitatief zijn als de glutenversie. Bruno zag het daarom als zijn missie om ook voor coeliakiepatiënten lekker brood te maken. En zo ontstond Mijn Glutenvrije Bakker, een leverancier van kwaliteitsvol én lekker glutenvrijbrood en andere bakkerijproducten.

Samen met Flanders’ FOOD en KU Leuven werd een lekker, glutenvrij gamma ontwikkeld.

 

Elke Dag Verse Bakkersvoeding
Er gaat niets boven vers gebakken voedsel. Er is echter al heel lang een zeer significant probleem in vers gebakken producten in termen van het verschaffen van glutenvrije producten aan de klanten.

We geloven dat alles mogelijk is. Ontdek hier het uitgebreide assortiment van mijn glutenvrije Bakker. Wilt u meer informatie over onze producten of bent u geïnteresseerd in een aangepaste formule?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.